Dop och påsk

16.04.2014 kl. 12:51

Här skall det bli dop på söndagen, lilla "Mutteri" skall få ett anständigt namn. "Mutteri" har han kallats av mig sedan födseln, men KelloBablo har han kallats av arbetskomppisrana sedan typ vecka 16 eller nåt o det var före vi edes viste könet.

Men jo, dop skall det bli, roligt med släkt o vänner. O det är ju så att största delen av släkten bor runt om i Finland, det är Jyväskylä, Tampere, Helsingfors o Janakkala, så det skall bli huippu att träffa alla. 

Nu blir det inte någo eperiment med kakor o deras decorationer, fast det var min första plan. Tog o gjorde det lätt för mig o alla andra, bestälde allt! Tycker det är mycket godare att äta andra gjorda bakvärk o kakor än sina egna, så det blir lite njutning.

Ja, och det viktigaste som gäller dopet är ju namnet, det avslöjar vi på dopdagen. Men kan inte säga att det ännu är helt fast slaget vad det skall vara :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Jag, Janni, finlands-svenska  och tvåspråkiga flickan i Lappland,  bloggar i allmänhet om handarbete.
Mitt intresse är att sy, sticka, fixa och laga, ja egentligen allt som man kan laga med händer utan att det skall behövas vara på millimeters nogranhet.
Ja, och det är sant att jag bor i Lappland (sen 4,5 år tillbaka, föredetta Helsingfors bo) och det mysigaste under kalla vinter dagarna är att sitta i soffan o sticka ett par varma ylle sockor, eller sy något fint till hemmet eller till gåva.

 

Du kan kontakta mig via e-posten: janni.rkoski@gmail.com


 

Senaste kommentarer

27.03, 20:26Uttråkad? nej, inte mera av Mommi
19.02, 20:16Bloggen varit dödstyst... av Mamma
15.01, 22:27Lumi 1år av Kiti o lumi
15.01, 22:23Lumi 1år av Lotta
12.01, 23:35Året 2013 av Lotta